среда, 15 октября 2008 г.

card.com id medical necessary very




Barcelona oli hieno paikka. Lamminta ja aurinkoa. Ekana paivana etsittiin hostellia joku kolme tuntia, kunnes sitten loydettiin yksi, jossa oli tilaa. Jakauduttiin kahteen porukkaan, kun ei ollu ku kahden hengen huoneita vapaana. Matiss ja Igors meni toiseen ja mina ja Mareks toiseen. Barcelonassa kierreltiin vahan nahtavyyksia tietty, mutta parhaiten jai mieleen, kun kiivettii yhdelle vuorelle nelisen tuntia. Jossain vaiheessa tehtiin pieni oikaisu, kun tiet oli vahan sellasta serpentiinia. Ninjailtiin yhden aidan yli jonnekin ihme kasvitarhaan ja tarvottiin sen lapi. Jouduttiin hiippailemaan siella, kun valvontakameroita oli joka puolella. Mutta saastettiin sillai aikaa ja itteemme, eika kukaan huomannu mitaan. Siella oli jotain kaikkia ihme kasveja, ja sainkin yhdesta kasvista kaksi piikkia kateen ja kai ne oli sit jotain myrkyllisia, kun kasivarsi ei tykanny hyvaa. Kutis ja tuli sellasia pahkuroita. Mutta oli sen arvoista.

Eilen kaytiin Gironassa ja meidan oli tarkotus jaada sinne yoks, mutta meidan housti oli niin mulkku, etta otettiin bussi vuorille Olot -nimiseen pieneen paikkaan. Meilla ei tietenkaan ollut mitaan paikkaa, minne menna yoksi ja pojilla ei ollu edes makuupusseja, joten kaytiin ostamassa paikallisesta kaupasta liian halpaa olutta ja kiivettiin tulivuoren paalle juomaan kaljaa ja syomaan makkaraa. Tulivuoren paalla oli joku linna tai kirkko tai vastaava, ja kiivettiin sen kolmisen metria korkean kivimuurin paalle, kun portit oli lukossa. Toikkaroitiin muurin paalla ja kauheasti teki mieli menna toiselle puolen, mutta ei uskaltanut, kun siella oli yovartija. Kuvattiin videokameralla torkeen huonoa settia ja naurettiin paljon. Kahdentoista aikaan alettiin kaymaan nukkuun. Levitettiin ainoa makuupussi meidan alle sinne rinteeseen ja alettiin nukkua. Sumua alko tuleen joskus yhden aikaan, ja kaikki oltiin ihan jaassa, mutta jotenkin siita vaan selvittiin. Viidelta aamulla oli heratys ja bussilla lentokentalle.

Nyt tylin kolmisen tuntia sitten Lontooseen. Alkuvaikeuksia oli loytaa toi housti, Mic, kun mulla oli puhelimen akku loppu. Lopulta kuiten paasin perille oikeeseen paikkaan ja nyt hengaillaan taalla sen kampilla. Ihan mielettoman kiva tyyppi. Mutta se on italialainen ja sen kylla huomaa. Hirvee flirtti paalla koko ajan ja kun se puhuu, niin se tulee ihan lahelle ja koskettelee. :D Se myos soitti mulle juuri musiikkia ja lauloi mukana. Ja tanssi tuolillaan. Mutta ihana se on. Tosi lupsakka. Niin ja se on naytellyt nelja tuotantokautta jossain italialaisessa telenovelassa, ja se naytti mulle niita jaksoja netista. Jee�:D Meika hajoilee ihan taysin. :D
card.com id medical necessary very, card.com id necessary very, card.com judging, card.com make payment t.



Комментариев нет: